Decodare Gratis Modem Icon225

Modem Orange Icon 225
1. Descarcati si instalati fisierul python-2.6.msi de la una din urmatoarele adrese:




2. Descarcati si instalati fisierul pywin32-216.win32-py2.6.exe de la una din urmatoarele adrese:



3. Descarcati si instalati fisierul pyserial-2.5.win32.exe de la una din urmatoarele adrese:




4. Descarcati fisierul msm-unlock-v1.6.zip de la una din urmatoarele adrese si dezarhivati-l in acelasi dosar cu fisierul de punctul 5:



5.  Descarcati fisierul Firmware 71_Superfire_FW_2.5.24Hd.zip de la una din urmatoarele adrese si dezarhivati-l in acelasi dosar cu fisierul de la punctul 4:




6. Scoateti cartela din modem si conectati-l inapoi la calculator. Asigurati-va ca aveti toate driverele instalate. Pentru cei ce folosesc windows 7 este un program nou de la orange ce trebuie instalat pentru a avea modemul functional si instalat cu toate driverele. Pentru a descarca acest program intrati pe pagina http://v9blog.ro/orange-icon-225-windows-7/. Inchideti programul de la Orange si deschideti din dosarul in care ati dezarhivat fisierele msm-unlock-v1.6.zip si Firmware 71_Superfire_FW_2.5.24Hd.zip fisierul msm_unlock.py. Va aparea la finalul casutei un cod de deblocare a modemului. Notati-l pe o foaie si inchideti fereastra ce  a aparut. De asemenea trebuie sa deconectati si modemul de la calculator.


7. Conectati modemul din nou, fara cartela, inchideti programul de la Orange si deschideti fisierul  . Introduceti codul in casuta cand vi-l cere si dupa ce apare mesajul Unlock successful puteti sa va bucurati de de modemul vostru ICON225 decodat.

Sursa acestei modalitati de deblocare este: http://dogber1.blogspot.com/2010/01/unlocker-for-option-gio225.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Popular Posts

Persoane interesate

script